Sladdlist

Köpa billig sladdlist för att dölja kablar och sladdar online på nätet.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Via länkarna ovan kan man köpa sladdlist, kabelkanal och kabelgömma till golv, vägg, tak mm.

Många gånger när man inreder ett rum, kommer ofta problemet, var ska jag gömma alla kablar och sladdar? Om man inte gömmer dessa sladdar så förfular de annan inredning, har sett ex. på sladdar som tejpats utmed ett golv vilket förstörde detta annars snygga golv. Lösningen heter sladdlist eller kabelkanal. Det finns många olika varianter av snygg sladdlist eller kabelkanal som kabelgömma till golv, tak och hörn, tex kabelkanal svart plast, golvlist med kabelkanal eller gjorda i aluminium. Av Ikea kan man köpa billig sladdlist.

Sladdlist

Ett stort företag man hittar lokalt på många orter här i landet men också på nätet är Jula. Av Jula kan man köpa snygga och billiga sladdlister och kabelskydd att använda både inomhus och utomhus. Nedan bilder på 2 sladdlister hämtade från deras hemsida. Om den vänstra sladdlisten : Dölj kablarna från teven eller stereon! Ansluts sladdlist hjälper dig att dölja sladdarna i hemmet. Kabelkanalen är 1,2 m lång, en längd som gör den perfekt att använda på väggen upp till teven. Skruvar samt självhäftande tejp ingår. Om den högra sladdlisten : Fyra 1 m-kabellister! Ansluts fyrpack med kabelkanaler hjälper dig att dölja sladdarna i hemmet. Varje kabellist är 1 m lång och levereras med självhäftande tejp.

sladdlist sladdlist

En återförsäljare med butik på nätet av billiga och snygga sladdskydd, sladdlist, kabelkanal och kabelskydd är Clas Ohlson. De har en hel del olika skydd för att dölja sladdar och kablar inomhus och utomhus tex. till golv och väggar. Besök deras butik för att läsa mera om deras sladdlister och kabelskydd. Nedan en bild på ett sladdlist för att dölja sladdar till golv. Om detta kabelskydd : Smidig modell med plats för flera kablar. Gömmer kablar och sladdar på golvet utan att de kläms. Minskar risken för att någon ska snubbla. Kan skarvas till önskad längd. Kan limmas fast på underlaget.

sladdlist

Annonserna på sida ger dig möjlighet att köpa just den sladdlist eller kabelkanal som bäst passar dina önskemål som kabelgömma billigt och snyggt. Sladdlist eller kabelkanal till golv, tröskel och tak och kabellist golv finns i olika utförande och i olika material, tex. plast och aluminium. Beroende på vad ett sladdskydd ska användas till så väljer man lämplig modell. Passa på och besök annonsörerna för att jämföra utbud och priser, många gånger säljer de produkter från samma tillverkare och lägger sedan på olika mycket. Besök därför flera säljare innan du ska köpa din sladdlist eller kabelkanal till golv och väggar.

Ytterligare ett företag man hittar på nätet som säljer sladdskydd, sladdlist, kabelkanal och kabelskydd för att gömma sladdar och kablar inomhus och utomhus är Biltema. Nedan två bilder från deras hemsida för att dölja sladdar och kablar. Om det vänstra sladdskyddet : Ett kabelskydd att använda utomhus. Varmförzinkad stål. Tjocklek: 1,0 mm. Längd: 1,7 m. Om det högra sladdskyddet : Kabelkanaler, 5 st. Transparenta. För el-, datakablar m.m. Självhäftande. Bredd: 9 mm, höjd: 6 mm, längd: 1 m.

sladdskydd sladdskydd

Köpa sladdlist

Nedan hittar du länkar till tillverkare och återförsäljare för att köpa billiga sladdlister och kabelkanaler som kabelgömma till golv och väggar i olika design och material som tex. plast, trä och metall.

Biltema Bauhaus Clas Ohlson
Ikea Jula Conrad
Rusta ÖB

Sladdlist och annat för att dölja sladdar

Nedan sidor som sajten innehåller. På denna sidan via annonser och länkar kan man köpa billigt sladdskydd, sladdlist, kabelkanal och kabelskydd i metall, trä och plast. Det finns många olika snygga sladdskydd och kabelskydd att köpa för att dölja kablar och sladdar på golv och väggar online på nätet.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor