Friggebod

Köpa billig friggebod som byggsats på nätet eller bygga en friggebod själv.

En friggebod kan användas till mycket, tex. gäststuga, redskapsbod, trädgårdsbod och förrådsbod är något av detta. Antingen köper man en friggebod eller redskapsbod färdig att montera från en byggsats av friggebod eller så bygger man en friggebod själv. Idag kan man köpa billiga monteringsfärdiga friggebodar på nätet tex. en billig friggebod 15 kvm som byggsats. Bauhaus, Bygghemma och Byggmax har många billiga friggebodar funkis i sitt sortiment.


Billig friggebod byggsats

Jag har för mig att man får bygga en friliggande friggebod med en byggnadsarea på 15 kvm, utan att behöva söka bygglov. Besök Boverket för att läsa om friggebodar, redskapsbodar mm angående regler och bestämmelser. Många som idag letar på nätet efter friggebodar söker på namnet friggebod 15 eller friggebod 20. Tyvärr så gäller inte rotbidraget för detta, klassas som en nybyggnation. För en som har lite vana av att snickra är det inga problem att bygga friggebod eller redskapsbod själv. Att köpa en billiga friggebodar eller redskapsbodar som byggsats gör det ännu enklare. En billig friggebod byggsats kan man köpa på nätet av många tillverkare och återförsäljare. Att bygga en friggebod som ska fungera som en gäststuga jämfört med en friggebod som ska fungera som en redskapsbod är en väldigt stor skillnad.

Nedan bilder på billiga friggebodar som byggsats hämtade från Bygghemma och ett annat välkänt företag, Byggmax, två återförsäljare av friggebodar som finns med butiker på nätet. Dessa återförsäljare har ett stort utbud av billiga friggebodar byggsats till olika ändamål, tex. gäststuga, redskapsbod, förrådsbod, utedass, bastu, trädgårdsbod, friggebod och lekstuga.

Friggebod Friggebod

Om den första friggeboden : En rymlig och praktisk friggebod på 15 kvm, med 2 dörrar och pulpettak. Passar till redskap och förvaring. Bodens trämaterial är av högkvalitativa svenska råvaror som kommer från leverantörer i Sverige. Om den andra friggeboden : Ett lusthus med färdiga väggsektioner och glaspartier av härdat glas. Till taket levereras färdigkapade tårtbitar av plywood samt underlagspapp. Trallgolv medföljer. Levereras i byggsats. Det går även att beställa ett plåttak till lusthuset.Plåttak ingår ej.

En friggebod som används som redskapsbod eller förrådsbod är i de flesta fall en oisolerad byggnad medan en gäststuga mer liknar ett vanligt hus. Mer om lekstugor, lekstugor en sak som friggebodar kan användas till. På nätet kan man köpa billig friggebod byggsats till lekstuga.

Ska man själv bygga en bod av något slag så kan man via tillverkare, återförsäljare och butiker där man köper sin friggebod eller sitt byggmaterial kan man säkert på tips, råd och kanske tom. ritningar på friggebod eller andra typer av bodar. På denna sida hittar du både bilder, annonser och textlänkar som leder vidare till tillverkare, återförsäljare och butiker av färdiga billiga friggebodar eller som byggsats, redskapsbodar, timmerstugor, lekstugor, förrådsbodar och trädgårdsbodar. Nedan till vänster en billig friggebod funkis, kan köpas som byggsats.

Friggebod

Min friggebod fungerar idag som en lekstuga till barnen. Denna friggebod byggde jag själv efter eget huvud, byggytan är ca 15 m2. När barnen tröttnat på sin lekstuga så blir det säkert en förrådsbod eller en redskapsbod av den. Friggeboden jag byggde var en inte en friggebod byggsats utan byggt från sk. lösvirke. Mycket av det byggmaterial jag använde köpte jag av Byggmax. Byggmax har många bra och billiga byggvaror som passar alldeles utmärkt att använda då man tänker bygga friggebod billigt. Byggmax utökar hela tiden sitt sortiment och nu kan man köpa halvfabrikat och helt färdiga friggebodar även hos dem. Tex. en billig friggebod byggsats kan man köpa här, besök deras butik och undersök vad de har att erbjuda. Du hittar även plåt här för den som tänker bygga en förrådsbod med plåt. Du kan köpa billig friggebod 15 kvm av Byggmax.

Ovan ser ni bilder på friggebodar där den ena passar utmärkt som förrådsbod, redskapsbod, trädgårdsbod medan den andra som ett lusthus. Att bygga friggebod är som att bygga ett hus fast i mindre skala. Det åtgår en hel del byggmaterial till detta, fönster, dörr, staket, tak, golv, brädor och färg är något av detta om man nu inte åtgår från en byggsats. Jag kan rekommendera nätföretaget Bygghemma om ni ska köpa byggmaterial, ni kan även köpa färdiga billiga friggebodar (friggebod byggsats) och Byggmax vilket gör att man kan hålla nere sin kostnad vid byggandet av en friggeboden. Har man brått att färdigställa en friggebod så faller valet på att köpa friggebod monteringsfärdig som en byggsats. Har man tid, ork och lust så bygger man sin friggebod på egen hand. Du kanske vill ha hjälp av en snickare för att bygga friggeboden, förrådsboden eller redskapsboden, besök ServiceStart. Det finns många bilder på friggebodar på nätet att använda som mallar du man själv ska till att bygga friggebod.

Billiga friggebodar kan man köpa av Bauhaus. Enkla bodar till stugor finns att välja mellan. Nedan bilder på en billig friggebod som redskapsbod byggsats och en stuga som byggsats.

redskapsbod Friggebod

Lite om dessa friggebodar som byggsats ovan : Till vänster : Lillevilla-paket innehåller en komplett leverans av trädelar samt beslag. Stugans råmaterial är tätfibrigt barrträ, som är ugnstorkat. Det timmer som används i produkterna är en ren naturprodukt som är obehandlad. Till vänster : Lillevilla-paket innehåller en komplett leverans av trädelar samt beslag. I detta paket ingår, förutom byggsatsen, dörrar, fönster till dessa, mellanväggar, golvplatta och takkonstruktioner. Stugans råmaterial är tätfibrigt barrträ, som är ugnstorkat.

Billiga redskapsbodar eller redskapsskjul som byggsats finns att köpa hos Harald Nyborg. Nedan bilder på redskapsbodar eller redskapsbodar hämtade från deras sida.

redskapsskjul redskapsbod

Om det vänstra redskapsskjulet : Tillverkad av profilerad stålplåt med träutseende. Plåten är 100% galvaniserad och genomgått en ytbehandling som gör den nästan underhållsfri. Skjulet levereras med extra förstärkta dubbla skjutdörrar. Levereras i lättransporterad kartong, innehåller samtliga delar samt monteringsanvisningar. Om den högra redskapsboden : Smart och praktisk redskapsbod i stål. Enkel att montera. Mått: H 1810/1590 x B 2265 x D1190 mm. Takmått: B 2380 x D 1315 mm. Mått dörröppning: H 1540 x B 795 mm. Färg: Taupegrå med vita dörrar.

Besök Byggmax för att kunna köpa billig friggebod tex. en redskapsbod billigt som byggsats. Bilden nedan till höger är en billig redskapsbod från Byggmax.

redskapsbod byggsats

Om denna redskapsbod ovan : Förråd Lima från Polhus är ett kvadratiskt, knuttimrat förråd utan golv för enklare förvaring. Förrådet har inget fönster, men en helglasad dörr som ger ljusinslåpp utan att stjäla värdefull väggyta.

Köpa billig friggebod

Nedan hittar du sidor till tillverkare, återförsäljare, byggvaruhus och butiker av färdiga eller som byggsats friggebodar, förrådsbodar, redskapsbodar, gäststugor, lekstugor och trädgårdsbodar. Genom att besöka sidorna nedan kan man se olika modeller på friggebodar och samtidigt jämföra priser.

Braåsstugan Bauhaus Grästorpstugan
Jabo Kenjo Mellby
Novoline Hornbach

Bygga eller köpa friggebod

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via länkar och annonser på sidan kan du köpa en billig friggebod byggsats, tex. billig friggebod 15 kvm eller billigt och bra byggmaterial för att själv kunna bygga friggebod.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor