Betongexpander

Köpa billig gipskrok, gipsexpander, betongkrok, skruvar, pluggar, gipsskruvar, betongexpander mm.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Via länkarna ovan kan man köpa olika sorters bultar och skruvar tex. betongexpander till tak och vägg.

Ska du köpa många och billiga betongexpander så är det de stora företagen som gäller, tex. Jula, Clas Ohlson, Bauhaus och Rusta. Pga av sin storlek kan dessa företag köpa in material billigt i förhållande till andra mindre företag. Nackdelen kan vara att de som regel säljer ett standarsortiment som vi användare oftast köper. Ska man köpa tex. lite udda varianter av betongexpander så får man vända sig till andra tex. byggvaruhus som XL-Bygg och K-Rauta. Börja med att tex. besöka Clas Ohlson för att söka efter den betongexpander du behöver.

Köpa betongexpander

Ett stort företag som finns både lokalt på många orter här i landet och på nätet är Beijer Bygg. Beijer Bygg säljer en hel del olika billiga krokar och skruvar, tex. gipskrok, betongkrok, mollyplugg, betongexpander och gipsexpander. Nedan två bilder från Beijer Byggs hemsida. Om den vänstra betongexpandern : Expanderbult för genomsticksmontage. För infästning av t.ex stålkonstruktioner, konsoler, stegar m.m. Om den högra betongexpandern : Expanderspik Spix FEA. Används för att fästa stålreglar och skenor i betong.

betongexpander betongexpander

Längre ner på sidan hittar du många länkar till återförsäljare för att köpa billiga mollypluggar, gipsexpander, skruvar, pluggar, gipskrokar, betongkrok, betongexpander, verkyg som tänger mm. Ett annat företag där man kan köpa billiga betongexpander är Jula. Nedan två bilder på betongexpander hämtade från deras hemsida. Om den vänstra betongexpandern : Avsedd för infästning i betongskenor, -balkar, -konsoler och -fundament. Varmförzinkad. Borrdjup: 50 mm. Max montagetjocklek: 15 mm. Om den högra betongexpandern : Enkelgipsankare som slås in i väggen med hammare. Ingen förborrning behövs. Skruv med PH2-huvud.

betongexpander betongexpander

Bilden nedan till vänster är från Byggmax. Den visar en betongexpander. Besök deras sida för att se deras utbud av små och stora betongexpander och andra krokar till tak och vägg. Om den betongexpander : Att fästa expanderbult : Börja med att borra ett hål i den betong du vill fästa expanderbulten i. Placera expanderbulten i hålet och trä det material du vill västa över den. Skruva sedan på expanderbultens mutter och bricka så att de sitter på bultens yttersta gängor . Slå därefter in bulten i betongen med en hammare så långt det går. Skruva slutligen in muttern till dess att expanderbulten låser sig.

betongexpander

Har man väggar av gips och ska sätta upp något tungt så är det bättre att fästa skruvarna i träreglarna bakom gipsskivorna om det nu är möjligt vilket blir starkare än att endast använda sig av mollypluggar genom gipsskivan. Att ta bort en mollyplugg går med verktyg. Det gäller bara att få bort metallkransen man ser på framsidan och sedan knacka in pluggen så att man tex. kan spackla och måla där hålet för mollypluggen satt.

Nedan länkar till företag där man kan köpa gipskrok, skruv, betongkrok, mollyplugg, betongexpander billigt samt att kunna hitta instruktioner om att montera och ta bort betongexpander.


Betongexpander billigt

Nedan länkar till några av de där man kan köpa billiga gipskrokar, badrumskrokar, betongkrokar, handdukskrokar, betongexpander till vägg och tak på nätet.

Bauhaus IKEA Biltema
Jula Clas Ohlson Beijer Bygg
Byggmax Rusta

Betongexpander

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Via annonser och länkar på denna sida man man köpa stora och små gipskrok, betongkrok, mollyplugg, gipsexpander och betongexpander till gips, vägg och tak på nätet.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor