Ytterdörrar

Billiga ytterdörrar på nätet

Här på sidan hittar du bilder på ytterdörrar och länkar till tillverkare och återförsäljare av ytterdörrar. Ytterdörrar finns i en mängd olika fabrikat, utseende, färger, pris, storlek och användningsområde, tex. ytterdörrar som att använda till en altandörr, till förråd som förrådsdörrar och friggebodar.


En garageport är också en form av en ytterdörr. Det finns idag många som säljer ytterdörrar, här på sidan hittar du en hel del av dessa företag, både tillverkare och återförsäljare och byggvaruhus. Vanligt är att även dessa företag även säljer fönster, innedörrar, skjutdörrar, fönsterdörrar, förrådsdörrar mm. Nedan hittar du ytterdörrar från Bygghemma, en återförsäljare som endast finns på nätet. Besök deras butik för att läsa mera om deras ytterdörrar. Via nätet kan man köpa billiga ytterdörrar som parytterdörrar och förrådsdörrar. Via blocket kan man köpa bättre begagnade ytterdörrar tex. altandörrar och förrådsdörrar billigt.

ytterdörrar ytterdörrar

Den första dörren är en pardörr, med namnet Anita. Något om denna ytterdörr : Dörrarnas isolering består av 55 mm miljövänlig cellplastisolering som ger täta dörrar. Isolerglas i glaskassetter med 4 mm glastjocklek, vilket försäkringsbolag betecknar som svårforcerat. Den andra dörren är en altan dörr med namnet Altandörr 12 vit klarglas. Något om denna dörr : Altandörren är utrustad med säkerhetslåset Assa Connect precis som en vanlig ytterdörr och har 3-glas isolerruta. Spröjs beställer du separat. Levereras med karm och låskista.

Att montera dörrar är enkelt. Dagens dörrar med tillbehör är av bra kvalitet och passform. För att tag sedan så monterade jag en nyinköpt ytterdörr av märket Bordörren. Denna dörr passade perfekt i dörrkarmen då jag lyfte bort dörren från karmen innan jag började montera dörr och karm. De karmskruvar som finns på dörrkarmen gör att man enkelt kan justera dörren både i sid - och höjdled. Då karmen var monterad och justerad passade dörren lika bra i karmen som före montaget. Är man lite händig och inte ställer för höga krav på sin dörr så kan man göra sin egen dörr och montera sin dörr i en egen tillverkad dörrkarm. Det går att bygga en dörr av tex. plywood och träreglar. Dörrkarmen kan man bygga av trä - reglar och listor som man får passa in mot dörren, vilket gör det enklare då man ska montera sin dörr i karmen. Som sagt om man inte ställer några högre krav på dessa dörrar.

Nedan annonser från tillverkare, återförsäljare, butiker och byggvaruhus av ytterdörrar, pardörrar, skjutdörrar mm. Genom att besöka dessa företag så har man möjlighet att hitta tex. billiga ytterdörrar och begagnade ytterdörrar. Det är inte ovanligt att en återförsäljare har haft en ytterdörr som utställningsobjekt och har sedan blivit en begagnad ytterdörr.

Nedan en ytterdörr lånad från dinbyggare.se.

ytterdörrar

Besök annonsörerna ovan för med lite tur så kan man köpa billiga ytterdörrar som tex. förrådsdörrar pga att de som annonserar ofta har erbjudanden och kampanjer med i sin annonsering samt att man kan se bilder på olika ytterdörrar att använda till tex. entredörr, balkongdörr eller förrådsdörr.

En annan stor aktör inom byggvaror, tex. ytterdörrar är BYGGmax. Här hittar du klart prisvärda ytterdörrar och andra byggvaror tex. fönster, tillbehör till dörrar, virke och isolering. Byggmax finns på nätet men samtidigt på många orter i landet. På deras hemsida kan man se vad närmsta byggvaruhus finns. Tack vare nätet kan man utan att behöva besöka byggvaruhuset beställa de byggvaror man önskar som i detta fall ytterdörrar. Nedan bilder hämtade från deras hemsida på ytterdörrar, klicka på en dörr för att läsa mera.

ytterdörrar ytterdörrar

Det finns många tillverkare, återförsäljare och butiker av ytterdörrar tex. förrådsdörrar. Du hittar länkar till många av dessa på denna sida. En av dessa återförsäljare är Bygghemma. Billiga ytterdörrar hittar du hos Bygghemma. Nedan parytterdörrar hämtade från deras hemsida. Besök deras butik för att läsa mera om dessa ytterdörrar samt se hela deras sortiment av ytterdörrar.

ytterdörrar ytterdörrar

Återförsäljare av ytterdörrar

Nedan länkar till företag, återförsäljare och tillverkare av billiga balkongdörrar och andra dörrar.

Bordörren Cheapy Ekstrands
H fönster Jemfix Skånska byggvaror
Sp fönster Trarydfönster