Ytterdörrar

Billiga ytterdörrar på nätet

Här på sidan hittar du bilder på utomhusdörrar och länkar till tillverkare och återförsäljare av utedörrar. En ytterdörr finns i en mängd olika fabrikat, utseende, färger, pris, storlek och användningsområde, tex. ytterdörr att använda till en altandörr eller förrådsdörr.


Hitta återförsäljare av ytterdörrar på nätet

En garageport är också en form av en ytterdörr. Det finns idag många som säljer ytterdörrarna, här på sidan hittar du en hel del av dessa företag, både tillverkare och återförsäljare och byggvaruhus. Vanligt är att även dessa företag även säljer fönster, innedörrar, skjutdörrar, fönsterdörrar, förrådsdörrar mm. Nedan hittar du ytterdörrarna från Bygghemma, en återförsäljare som endast finns på nätet. Besök deras butik för att läsa mera om deras utomhusdörrar. Via nätet kan man köpa billiga ytterdörrarna som parytterdörrar och förrådsdörrar. Via blocket kan man köpa en bättre begagnade ytterdörr tex. en altandörr och förrådsdörr billigt.

ytterdörrar ytterdörrar

Den första ytterdörren är en pardörr, med namnet Anita. Något om denna ytterdörr : Dörrarnas isolering består av 55 mm miljövänlig cellplastisolering som ger täta dörrar. Isolerglas i glaskassetter med 4 mm glastjocklek, vilket försäkringsbolag betecknar som svårforcerat. Den andra ytterdörren är en altan dörr med namnet Altandörr 12 vit klarglas. Något om denna dörr : Altandörren är utrustad med säkerhetslåset Assa Connect precis som en vanlig ytterdörr och har 3-glas isolerruta. Spröjs beställer du separat. Levereras med karm och låskista.

Att montera ytterdörren är enkelt. Dagens dörrar med tillbehör är av bra kvalitet och passform. För att tag sedan så monterade jag en nyinköpt ytterdörr som förrådsdörr av märket Bordörren. Denna dörr passade perfekt i dörrkarmen då jag lyfte bort dörren från karmen innan jag började montera dörr och karm. De karmskruvar som finns på dörrkarmen gör att man enkelt kan justera dörren både i sid och höjdled. Då karmen var monterad och justerad passade dörren lika bra i karmen som före montaget. Är man lite händig och inte ställer för höga krav på sin dörr så kan man göra sin egen dörr och montera sin dörr i en egen tillverkad dörrkarm. Det går att bygga en dörr av tex. plywood och träreglar. Dörrkarmen kan man bygga av trä - reglar och listor som man får passa in mot dörren, vilket gör det enklare då man ska montera sin dörr i karmen. Som sagt om man inte ställer några högre krav på dessa dörrar.

Nedan annonser från tillverkare, återförsäljare, butiker och byggvaruhus av ytterdörr, pardörr, skjutdörr mm. Genom att besöka dessa företag så har man möjlighet att hitta tex. billiga utedörrar och begagnade utedörrar. Det är inte ovanligt att en återförsäljare har haft en ytterdörr som utställningsobjekt och har sedan blivit en begagnad ytterdörr.

Nedan en ytterdörr lånad från dinbyggare.se.

ytterdörr

Besök annonsörerna ovan för med lite tur så kan man köpa en billig ytterdörr som tex. förrådsdörr pga att de som annonserar ofta har erbjudanden och kampanjer med i sin annonsering samt att man kan se bilder på de olika ytterdörrarna att använda till tex. entredörr, balkongdörr eller förrådsdörr.

En annan stor aktör inom byggvaror, tex. ytterdörrar är Byggmax. Här hittar du klart billiga ytterdörrarna och andra byggvaror tex. fönster, tillbehör till dörrar, virke och isolering. Byggmax finns på nätet men samtidigt på många orter i landet. På deras hemsida kan man se vad närmsta byggvaruhus finns. Tack vare nätet kan man utan att behöva besöka byggvaruhuset beställa de byggvaror man önskar som i detta fall ytterdörrarna. Nedan bilder hämtade från deras hemsida på utedörrar, en ytterdörr från Byggmax kan vara ett bra köp.

ytterdörr ytterdörr

Det finns många tillverkare, återförsäljare och butiker av ytterdörrarna tex. förrådsdörrar. Du hittar länkar till många av dessa på denna sida. En av dessa återförsäljare är Bauhaus. Nedan två dörrar hämtade från deras hemsida. Besök deras hemsida för att läsa mera om deras ytterdörrar samt se hela deras sortiment av dörrar.

ytterdörr bauhaus ytterdörr bauhaus

En känd dörrtillverkare i landet är Snickarper. Här är det kvalitet och design som gäller. Har inte tittat på vad ytterdörrarna kostar i jämförelse med tex. en ytterdörr från Byggmax, men är ganska övertygad om att deras dörrar kostar mera. Ytterdörrarna är hämtade från deras hemsida.

ytterdörr snickarper ytterdörr snickarper

Om Snickarper : SnickarPer bygger dörrar i Småland, på småländskt vis: En och en för hand. Ytterdörrar med hantverkskvalitet rakt igenom, från materialval, konstruktion och finish till slutlig funktion. Våra dörrar, ritade och utvecklade av internationellt kända formgivare, är raka motsatsen till massproduktion och löpande band.

Nedan en ytterdörr som Byggmax säljer.

ytterdörr byggmax

Återförsäljare av ytterdörrar

Nedan länkar till företag, återförsäljare och tillverkare av snygga, exklusiva och billiga utedörrar och andra dörrar.

Bordörren Cheapy Ekstrands
H fönster Jemfix Skånska byggvaror
Sp fönster Trarydfönster

Köp billiga utedörrar

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor