Borrjigg

Nedan tips och fakta för att kunna hitta en bra borrjigg, borrguide och borrmall.

Via länkar, annonser och bilder på sidan kan du komma i kontakt med företag som säljer allt som man kan tänkas behöva då man ska göra en husrenovering eller om man ska bygga nytt.

Ovan kan man köpa billig och bra borrjigg, borrguide och borrmall online på nätet.

På denna sida hittar du via annonser och länkar tillverkare och återförsäljare av borrjigg, borrguide och borrmall till olika snickerier. Använd nätet för att hitta tips, råd och fakta för att välja den borrjigg, borrguide och borrmall som fyller ditt behov. Börja med att besöka stora företag som Jula, Clas Ohlson, Biltema och Bauhaus för att se deras sortiment av borrjiggar, borrguide och borrmallar. Söker du efter en mera avancerad borrjigg så får du vända dig till de som endast säljer verktyg.

Köpa borrjigg

Två välkända företag som säljer billiga och bra verktyg och verktygshälpmedel som borrjiggar, borrguide och borrmallar är Jula och Bauhaus. Nedan till vänster en borrjigg från Jula. Om detta borrhjälpmedel : Trött på att borra fel när lådhandtagen ska monteras? Med den här smarta mallen blir det mycket enklare att få borrhålen på rätt plats! Borrmallen har hålbilder för C/C-måtten 16, 32, 64, 96, 128, 160, 192, 224 samt 256 mm. Varje C/C-mått finns i sju olika uppsättningar och mallen kan hängas över lådkanten, något som resulterar i att varje hålbild redovisas 12, 20, 28, 36, 44, 52 och 60 mm från mallens (lådans) överkant. Om den högra borrgiggen från Bauhaus : Borrguide till träplugg.

borrjigg borrjigg

Bra sidor för att hitta instruktioner på att använda en borrjigg, borrguide och borrmall på rätt sätt är sidorna Vi i Villa, Bygga Hus och Din byggare. Instruktioner i form av text av bilder gör det enkelt att följa och förstå hur detta går till.

Besök Clas Ohlson för att köpa billiga och bra verktyg som tex. en borrjigg eller en borrguide. De har också ett stort sortiment av borr för att borra i trä, metall och betong. Bilden nedan till vänster på en borrjigg från Clas Ohlson. Om denna borrjigg : Borrguide Bosch. Borrjigg för att få vinkelräta borrhål.

borrjigg

Ett företag som säljer olika borrjiggar, borrguide och borrmallar till både proffs och amatörer är Theofils. Om Theofils : Theofil Carlsson AB, med varumärket Theofils beslag, är marknadsledande leverantör av beslag till trä-, snickeri-, bygg- och möbelindustrin i Sverige. I sortimentet finns kända varumärken som Festool, Blum, EKU, Lamello, Designlight, Swede-Wheel med flera. Om den vänstra borrjiggen : Borrjigg som passar både Clamex P-10, P-14 och P-15 tack vare tre stycken utbytbara mallar. Borrjiggen kan vinklas 22.5 – 180° och det går att borra i materierltjocklek 12 – 60 mm. Om den högra borrjiggen : Borrjigg PM11D 16/19 mm. Borrmall för håltagning i 16 eller 19 mm skivor, som ska sammanfogas med skruv eller centrumtappar. Mallens bredd är 67 mm och kan användas till paneler upp till 1250 mm, genom att flytta stoppet till nästa panel. Håldiametern är 8 mm. Med hjälp av borrjiggen sparar du tid, genom att du slipper mäta ut referenspunkter.

borrjigg borrjigg


Borrjigg

Via länkar och annonser på denna sida kan du köpa hjälpmedel för att borra raka hål ej med sned vinkel som en borrjigg, borrguide eller borrmall.

Bauhaus Theofils Clas Ohlson
Byggmax Jemfix Jula

Köpa billig borrjigg på nätet

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller. Besök de som annonserar på sidan från återförsäljare, byggvaruhus och butiker av verktyg och byggvaror. Genom att besöka dessa återförsäljare kan tips, ideer och råd hittas på bra byggmaterial och byggverktyg som tex. borrjigg, borrguide eller borrmall.

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor