Badrumsmöbler

Köp billiga badrumsmöbler på nätet

På denna sida hittar du bilder och länkar till som leder vidare till tillverkare, återförsäljare och butiker av badrumsmöbler. Idag finns många olika badrumsmöbler att välja mellan, från de enklaste till de exklusivaste. Detsamma gäller utbudet av återförsäljare av badrumsmöbler, många av dessa finns endast på nätet.


En av dessa återförsäljare av badrumsmöbler som endast finns på nätet är Bygghemma. Förutom badrumsmöbler har de mycket annat till badrum, tex. badkar, duschkabin, kakel och klinker. Bilderna nedan på badrumsmöbler är hämtade från deras sida.

badrumsmöbler badrumsmöbler
Ovan badrumsmöbler (möbelpaket) från Hafa och Svedbergs.

Längre ner på sidan hittar du många länkar till återförsäljare av badrumsmöbler och annan badrumsinredning. Tack vare nätet så har man möjlighet att hitta billiga och snygga badrumsmöbler, tex. badrumsskåp. Eftersom att det finns så många som idag säljer badrumsmöbler och badrumsinredning och så gott som alla har en hemsida kan man i lugn och ro sitta framför datorn och jämföra badrumsmöbler från olika företag. Via nätet har man idag hela Sverige att välja på (även utomlands) vilket ger en ett stort utbud att hitta just de möbler som passar det badrum man har eller tänkt bygga. Design, färger och material till badrumsmöbler passar olika bra till olika badrum. Ofta har dessa återförsäljare av badrumsinredning även kakel och klinker att erbjuda som ofta används i badrum.

Ett annat företag som säljer badrumsmöbler och badrumsinredning på nätet är Smarthem. Badrumsmöbler du hittar hos dom är tex. spegelskåp, badrumsskåp, väggskåp, högskåp och tvättställsskåp. Du hittar också en hel del inredning till kök, bastu, och de flesta inredningsdetaljer som kan användas i ett badrum. Nedan bilder på spegelskåp och tvättställsskåp hämtade från deras hemsida.

Spegelskåp Tvättställsskåp

badrumsmöbler

Badrumsbelysning hänger ofta ihop med badrumsmöbler. Lika många badrumsmöbler som finns att välja mellan lika många belysningar till badrum finns att välja mellan. Är det så att man själv ska bygga eller renovera badrum ska man tänka på att sätta dit flera vägguttag för att förse kommande badrumsbelysningar med ström. Tänk också på att sätta de högt upp med tanke på att vatten finns i ett badrum. Om man ska göra detta på egen hand bör man kontrollera vad man får göra själv om man saknar behörighet. Nedan bilder på badrumsbelysning.

badrumsbelysning badrumsbelysning

Ytterligare en återförsäljare av badrumsmöbler på nätet är Byggmax. Snygga och billiga badrumsmöbler hittar man på deras hemida. Nedan bilder på möbelpaket hämtade från deras sida.

badrumsmöbler badrumsmöbler

Med jämna mellanrum har de återförsäljare av badrumsmöbler kampanj (nedsatta priser) på badrumsinredning, kan vara att de sänkt priset på badrumsmöbler eller att de bjuder på frakten. Frakt av gods kan kosta många hundratals kronor vilket är lätt att glömma då man köper tex. badrumsmöbler på nätet. Genom att inte hasta iväg och köpa sina badrumsmöbler i en lokal butik eller av en butik på nätet kan man spara en hel del pengar genom att surfa runt på nätet och leta efter företag som just nu har en kampanj på badrumsmöbler. Nedan hittar du många länkar till återförsäljare av badrumsinredning.