Badrumsmöbler

Köp billiga möbler till badrum på nätet

På denna sida hittar du bilder och länkar till som leder vidare till tillverkare, återförsäljare och butiker av badrumsmöblemang. Idag finns många olika badrumsmöblemang att välja mellan, från de enklaste till de exklusivaste.


Billiga badrumsmöbler på nätet

Detsamma gäller utbudet av återförsäljare av billiga möbler till badrum, många av dessa finns endast på nätet. En av dessa återförsäljare av badrumsmöblerna som endast finns på nätet är Bygghemma. Förutom badrumsmöblerna har de mycket annat till badrum, tex. badkar, duschkabin, kakel och klinker. Bilderna nedan på badrumsmöblerna är hämtade från deras sida.

badrumsmöbler badrumsmöbler
Ovan badrumsmöbler (möbelpaket) från Hafa och Svedbergs.

Längre ner på sidan hittar du många länkar till återförsäljare av billiga möbler t och annan badrumsinredning. Tack vare nätet så har man möjlighet att hitta billiga och snygga möbler till badrummet, tex. badrumsskåp. Eftersom att det finns så många som idag säljer badrumsmöblerna och badrumsinredningar och så gott som alla har en hemsida kan man i lugn och ro sitta framför datorn och jämföra möbler från olika företag. Via nätet har man idag hela Sverige att välja på (även utomlands) vilket ger en ett stort utbud att hitta just de möbler som passar det badrum man har eller tänkt bygga. Design, färger och material till badrumsmöblerna passar olika bra till olika badrum. Ofta har dessa återförsäljare av badrumsinredning även kakel och klinker att erbjuda som ofta används i badrum.

Ett annat företag som säljer möbler till badrummet och badrumsinredning på nätet är Smarthem. Badrumsmöblerna du hittar hos dom är tex. spegelskåp, badrumsskåp, väggskåp, högskåp och tvättställsskåp. Du hittar också en hel del inredning till kök, bastu, och de flesta inredningsdetaljer som kan användas i ett badrum. Nedan bilder på spegelskåp och tvättställsskåp hämtade från deras hemsida.

Spegelskåp Tvättställsskåp

Köpa badrumsmöblerna billigt kan man göra av Byggmax. Nedan till vänster ett billigt möbelpaket från deras hemsida.

badrumsmöbler

Badrumsbelysningar hänger ofta ihop med badrumsmöblerna. Lika många möbler till badrum som finns att välja mellan lika många belysningar till badrum finns att välja mellan. Är det så att man själv ska bygga eller renovera badrum ska man tänka på att sätta dit flera vägguttag för att förse kommande badrumsbelysningar med ström. Tänk också på att sätta de högt upp med tanke på att vatten finns i ett badrum. Om man ska göra detta på egen hand bör man kontrollera vad man får göra själv om man saknar behörighet. Nedan bilder på badrumsbelysning.

badrumsbelysning badrumsbelysning

Ytterligare en återförsäljare av möbler till badrummet på nätet är Byggmax. Snygga och billiga möbler hittar man på deras hemsida. Nedan bilder på möbelpaket hämtade från deras sida.

möbler till badrummet möbler till badrummet

Med jämna mellanrum har de återförsäljare av badrumsmöblerna kampanjer (nedsatta priser) på badrumsinredningar, kan vara att de sänkt priset på badrumsmöblerna eller att de bjuder på frakten. Frakt av gods kan kosta många hundratals kronor vilket är lätt att glömma då man köper tex. badrumsmöblerna på nätet. Genom att inte hasta iväg och köpa sina badrumsmöbler i en lokal butik eller av en butik på nätet kan man spara en hel del pengar genom att surfa runt på nätet och leta efter företag som just nu har en kampanj på möbler till badrummet. Nedan hittar du många länkar till återförsäljare av badrumsinredning.

Billiga badrumsskåp och andra billiga möbler till badrummet kan man köpa av Skånska byggvaror. Nedan till höger badrumsskåp från deras hemsida.

Billiga badrumsskåp

Ett känt företag som säljer billiga möbler till badrummet är Bauhaus. Nedan bilder på badrumsmöbler från Bauhaus. Lite fakta om dessa möbler : Till vänster : Färdigmonterat sidoskåp i MDF. Vit och svart är mattlackade, ljus ek är i klarlackad fanér. Toppskivan i samma färg som stommen. Med två mjukstängande lådor i metall. Båda lådorna har mjuka plastmattor för enklare rengöring. Till höger : Med Samba får du nätta, eleganta möbler med kraftiga fronter i en avrundad design. Skåpens svängda former på de lodräta kanterna matchar tvättställets runda kurvor. Som en extra finess, har serien integrerade, kromade handtag på ovansidan som är monterade på lådor och luckor.

billiga badrumsmöbler billiga badrumsmöbler

Återförsäljare av möbler till badrum

Nedan länkar till några av de som säljer möbler till badrummet på nätet.

Bauhaus IKEA Badrumsgruppen
Gustavsberg badrum Hafa badrum Skånska byggvaror
Ifö badrum Svedbergs Ido

Badrumsinredning

Nedan sidor som sajten Husrenovering innehåller

HEM Badrum Byggmaterial
Byggverktyg Dörrar Friggebodar
Färg och Tapet Fönster Garage-Carport
Golv Golvvärme Inreda vind
Kakel-Klinkers Staket-Grindar Kök
Uterum Tak Trappor